Tijd om te vertrekken!
Afgelopen vrijdag hadden Felice en ik ons afscheidsfeestje, het was echt super!. Het enige wat je je wel realiseert is dat je iedereen achterlaat, en deze mensen pas over minimaal 4 maanden terug ziet. Dat is wel een raar idee. Aan de andere kant is skype wel erg handig voor als je even contact wil hebben met thuis.
Ha Hubsche,
Zéker reis ich mit dich mit !! Sjiek Kaerel !!!! Héél väöl suukses dao achter... enne..zèt op tied diene kleine wèkker !!! Pap.
Hee Huub, gank mer lekker nao die kopere ploert, es hiej de veugel pas fluite, höbs doe dien Vitamiene al binneh. Félice en dich mótte waal auch wìrke, neetdan? Jóng geniet, veer volge dich. Väöl plezeer. Dien paettant die daalik nach effe eine knoevel keump bringe. Goow reis, auch van Herm.
Dat goan we hie ns ff volge al die stoere verhoale jong.
Trouwens, missjient kint Felice veur dich de ... kratse....;)
Sjiek, kunnen we je vanaf het thuisfront heel leuk volgen ;) Jaloersmakerij zal het wel zijn, tjuu nea! Maar maak er een te gekke tijd van achter je laptop met je voeten in JULLIE zwembad, boahhhh geniaal! Nog 2 dagen Huubsje.. spannend. Succes met inpakken, de laatste voorbereidingen, afscheid nemen en je pad leegbezemen om met heeeeel veel toffe ervaringen weer mee terug te nemen!!
Tsjuuuss xx
Home sweet home..
Moog ig vas diene wielrenfiets lene, en diene laptop en televisie en ohjaoo dien gitaar enzo :p
Kussie !!
rob en elske,tonnie en niels, noe weer dich volge op internet...... t geit dich super dees kómmende maonje dao in Tshwane,mit "t werk, mit dien men hoe-se de reis mit deils, mit de luuj in Afrika. Gaon dich bietsje misse.Dieke knoevelXX
zo jong, noe geit et égt beginnen he!
Geniet der van!
In dea tied dat stoe dao bis goan ig flink traine zodat veer samen de Steven Rooks Classic kinne goan fitse;)
gr van der Driekuss
Ha Huib
Ga de bloemetjes maar eens flink buiten zetten , maar denk ook afentoe aan ons
Groetjes May Hinzen
hoi huub, ik heb je eerste berichtje al gelezen. Zet hem op daar achter. we volgen je....groetjes van ons allemaal.
Huub Holland Huub!!!! Een hieel gooij reis en nog veul mieer plezeer doa!! Geniet der van!!!
Mzzl,Maurice
ps. noe mot ich zelluf dae verrekdje pudding mer doon!!
Of eemus angers!!!!
hey Huub,
Wat sjiek, ga je verhalen zeker volgen zolang ze niet te sterk zijn!
heel goeie reis, zet 'm op he!
groetjes Lia Peeters
had ik net twee vette lappe van €500,00 gereed ligge om jou mee te geve, mag ik niet oppe fuif kome, jammer dan, geef ik ze wel aan de missie. deze zomer kom ik wel kijke of je bruin bent en tussedoor lees ik je verslaage wel. ben voorzichtig als je de weg oversteekt en eenzame vrouwe troost maar geniet wel en dat dan volop! de groete van je immer belangstellende & knapste oome.
Ha, die Huub leuk dat we je kunnen volgen.
Wij doen gewoon jou werk er wel ff bij.
Heel veel plezier, wij doen jou werk er wel ff bij.
Heel veel groetjes Renate
Heey Huub,
Een hele goede reis alvast als eerste!
Ten tweede hoop ik dat je het er naar je zin gaat hebben, het is immers een aantal ervaringen die je mag opdoen...
Ten derde, zal ik je absoluut volgen op deze site!!
Heel veel plezier, XxX Gwenny
hey huub,
lwat leuk dat je ons mee laat kijken!
ga zeker je verhalen volgen en de foto,s bekijken.
hoop dat je een super tijd hebt daar in het warme landje.have fun!!!
groetjes joyce
Zjwuub!!! Echt heel tof desse dit avontuur aan geis! Joehoe! Vandaag is diene vertrekdaag zeen ig, NAIS!
Geniet mer lekker, noa dien weak sjnea, 4 moandj zon.. Heerlik! En vergeat diene blikvanger neet he! ;)
Joejoew, liefs San xx
Hi Huub! Ben benieuwd naar je verhalen. Doe maar decadent met een zwembad in je tuin, ga je daar ook nog werken ofzo?
Qua 'Reizen' had je het goed overigens.
Veel plezier!
Tonnie
Ha Kaerel, nag 120 daag veur de boeg ! Dien leefste maedsje höbbe veer al om 16.15 oer aafgeleverd in H.
'T haet inne auto oppe teruukreis heel erg en nag langer gejank.... tuurlik om dich !!! De ganse bank is naat !!! Veer höbbe zelfs effe motte sjtoppe om dat 't moos sjpieje van 't leid !!! 120 daag ! Veurwaar geine kattepis.... 't is ontreusbaar.... Mer good dat 't toes nag ein allerleefs en kleurriek klein vögelke haet...en 2 kaviaas, die 't noe konsjtant kan aaje..i.p.v dich te sjtrele....!! Mer oetgeraekend haet juus 't vögelke auch nag de kleure van South Africa in 't vaerekleid.... Wat ein dubbelleid... !!
Alle gekheid op ein sjtekske: names mam, Truike en Pier ein heel gooj reis, good zomerwaer, väöl amusasie mit Felies, Wendie , Rik en Siemon ! En alle Afrikaantjes... Geniet van alles..enne.... vergaet neet diene kleine wèkker te zètte, zodasse elke morge opper tied in 't ziekehoes kins gaon wèrke !!! Want dát is toch de bedoeling, of neet dan ? Suukses !!!
p.s: jaomer van "'t langs dien naas gaon " van die 2 keer 500 euro van diene knapste en riekste ome ...
Ha, sjat
Je zult nu wel zijn aangekomen.
Goede reis gehad?
Geniet van het mooie land
Wies
Skye duit ut noe, ig houw de luidsjpraeker in de verkeerde insjtilling sjtaon, dus noe kin ich dich heure es ut good is.
Ich bun benuujd wie dien eerste sjtage daag is gegange !
dieke knuffel dien zus
in 't ziekhoes dees pagina laeze en al dien fotoos op flickr.bekieke...det is te gek. Oma leet dich groete!!!
hoi Huub,weer een berichtje gelezen én foto's gezien. Je hebt een leuke manier van vertellen, ik zit alles met een glimlach te lezen. Ik merk dat je geniet!!!
Ben al benieuwd naar verder nieuws. ( en foto's....prachtig). groetjes uit Nieuwerkerk.